Team

Mr. Rik Sieben

Mr. Rik Sieben

Advocaat financieel recht, ondernemings- en vennootschapsrecht

‘Ik heb een goed ontwikkeld rechtvaardigheidsgevoel. Als iemand dat aanspreekt, ben ik zo uit de startblokken. En als ik ergens aan begin, dan maak ik het af. Met mijn specialisme in financieel recht en mijn fascinatie voor getallen ga ik dus graag complexe juridische uitdagingen aan waar anderen voor terugdeinzen.

Er zijn maar weinig advocaten in Nederland met een specialisme in financieel recht die zich richten op de cliënt, op de afnemer van een financieel product. Maar iedereen heeft recht op hulp bij geschillen. Wij nemen het dan ook voor u op tegen de grote financiële instellingen. Onder de juiste druk wordt alles vloeibaar.

Voor ondernemingsrecht geldt dat ik uw zaken het liefst grondig op orde breng aan de voorkant. Dat gaat een stuk verder dan algemene voorwaarden opstellen. Welke samenwerkingsvorm kiest u bijvoorbeeld? Waar moet u rekening mee houden en welke zaken moeten eenduidig vastgelegd worden? Door de juiste vragen te stellen, komen we samen tot de juiste antwoorden. Mocht er dan binnen uw organisatie toch iets gebeuren, dan is de oplossing ook sneller gevonden. Dat scheelt iedereen een hoop nachtrust.’

Mr. Frank van der Kruis

Mr. Frank van der Kruis

Advocaat

‘Mijn vak gaat over mensen. Mensen die een probleem hebben en daar graag vanaf willen. Bijvoorbeeld: u hebt hard gewerkt, wat kapitaal opgebouwd en belegd in vastgoed. En nu hebt u een huurder die er een zooitje van maakt, of niet wil betalen. Ander voorbeeld: u laat een nieuw huis bouwen en halverwege de bouw gaat de aannemer failliet. Dit soort problemen los ik graag voor u op.

Naast mijn werk hier, geef ik een aantal dagen per week les aan de juridische hoge scholen in Tilburg en Den Bosch. Daar doceer ik insolventierecht, beslag- en executierecht en burgerlijk procesrecht. Dat doe ik met veel plezier. Ik vind het mooi om jonge mensen kennis te laten maken met het vak.

Hier op kantoor ontmoeten doceren en de praktijk elkaar door de juridisch medewerkers die in opleiding zijn. Net als Rik investeer ik graag in de groei van onze eigen mensen. Het spreekt me ook aan dat er weinig tot geen hiërarchie is op ons kantoor. Iedereen wordt als gelijke behandeld en ieders inbreng telt. Samen komen we tot de beste resultaten voor onze cliënten.’