Sieben Advocaten naar twee nieuwe locaties

Sieben Advocaten naar twee nieuwe locaties

Sinds 1 maart verdeelt het team van Sieben Advocaten de krachten over twee locaties. Het kantoor in Son is sindsdien niet meer in gebruik. De nieuwe locaties zijn een kantoor in Berlicum en een kantoor in Eindhoven. En, in verband met de coronacrisis, werken we natuurlijk tijdelijk ook regelmatig vanuit huis.

Advocaten Frank van der Kruis en Rik Sieben werken vanuit het kantoor in Berlicum, aan het Raadhuisplein 9a. Advocaten Jeske van Hoeckel en Stijn Hoppenbrouwers zijn werkzaam in het kantoor in Eindhoven, Don Boscostraat 4.

We hanteren een gezamenlijk e-mailadres voor algemene e-mails die niet direct naar een contactpersoon gaan: info@siebenadvocaten.nl. En wanneer u telefonisch contact met ons opneemt, zorgen wij voor de doorschakeling naar de juiste persoon.

Vanwege de coronacrisis werken wij zo veel mogelijk digitaal en telefonisch. Maar op uitnodiging en in kleine bezetting bent u natuurlijk van harte welkom bij beide nieuwe kantoren. Wij hopen u spoedig weer onder normale omstandigheden én in goede gezondheid te mogen ontvangen.

Terug naar overzicht