Sieben Advocaten adviseerde Silicium bij de verkoop van Zandenbouw

Sieben Advocaten adviseerde Silicium bij de verkoop van Zandenbouw

Sieben Advocaten adviseerde Silicium bij de verkoop van Zandenbouw aan Van den Heuvel Bouwbedrijf. Vanaf 1 april maakt Zandenbouw, een specialist in monumentenzorg, welke monumentale panden renoveert, restaureert en onderhoudt, onderdeel uit van Van den Heuvel Bouwbedrijf uit Helmond. Hiermee bouwt Van den Heuvel Bouwbedrijf verder aan haar toekomst.

Met de samenwerking tussen Van den Heuvel Bouwbedrijf en Zandenbouw wordt de kennis, expertise en mogelijkheden van beide bedrijven uitgebreid. Na de deal blijft Joris van der Zanden verbonden aan Zandenbouw, waar hij zal blijven voortbouwen aan duurzame monumentenzorg.

Tijdens het overnameproces werd Silicium bijgestaan door Rik Sieben van Sieben Advocaten. Heeft u een vraag omtrent een (mogelijke) overname, bent u voornemens om een onderneming te kopen dan wel verkopen? Sieben Advocaten adviseert u graag over uw positie en mogelijkheden. Aarzel niet en neem contact op met een van onze specialisten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Terug naar overzicht