Bedrijven in de regio Eindhoven groeien het snelst in Son en Best

Bedrijven in de regio Eindhoven groeien het snelst in Son en Best

In de regio Eindhoven zijn de snelst groeiende bedrijven gevestigd in Son en Best. Dat blijkt uit onderzoek van het Financiële Dagblad in het kader van de FD Gazellen, een jaarlijkse prijs die wordt uitgereikt aan snelgroeiende bedrijven.

 

Meeste groeibedrijven in Son en Best

Van de 680 bedrijven die dit jaar de titel ‘FD Gazelle’ mochten ontvangen, kwam bijna 10% ‘top-Gazellen’ uit Eindhoven en omgeving (63 in totaal: 39 uit Eindhoven, 24 uit de buurtgemeenten).

 

Volgens het Financiële Dagblad leverden Son en Best relatief de meeste groeibedrijven.

 

Groei en juridisering

Behoort uw bedrijf tot de snelle groeiers? Dan heeft u vast gemerkt dat groei kan zorgen voor een toename in juridische vragen. Zo kunnen vragen ontstaan rondom het aantrekken van vreemd vermogen, het voeren van incassoprocedures, de huur- exploitatie of uitbreiding van een bedrijfspand en de professionalisering van de personele organisatie.

 

Bent u op zoek naar juridisch advies gecombineerd met kennis van de regio? Sieben Advocaten is gevestigd in Son en adviseert- en procedeert op het gebied van ondernemingsrecht, financieel recht, vastgoedrecht en arbeidsrecht. Daarmee is Sieben Advocaten hét full-service kantoor voor MKB-bedrijven uit Son en omgeving.

 

Direct contact? Sieben Advocaten adviseert u graag gratis en vrijblijvend tijdens een eerste kennismakingsgesprek. Neem contact op met een van onze specialisten voor een afspraak.

 

 

©

2018

Sieben Advocaten – Oprecht geïnteresseerd

vennootschapsrecht en ondernemingsrecht | financieel recht | vastgoedrecht |

 

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht